وکالت تام الاختیار را در صورتیکه بلاعزل نباشد میتوان فسخ کرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵,۰۳۲ #80591

سه سال پیش به خاطر اینکه پدرم سه دنگ ملکی و بنامم کنه از من وکالت گرفت و گفت فقط برای خونست، اما بعد از سه سااال متوجه شدم ، که وکالت تام‌الاختیار بوده و به من چبزن دیگه ای گفته بود. چطور میشه این وکالت و فسخ کرد؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بلاعزل نبوده باید وکیل یعنی پدرتان را عزل کنید و به دفترخانه محل تنظیم وکالت‌نامه مراجعه کنید.

با سلام، پدرتان را عزل کنید

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر وکالتتان بلاغزل نبوده می توانید هر موقعی که خواستید وکالت را ابطال کنید .

با سلام و احترام
بله امکان عزل ایشان برای شما فراهم است لیکن با عنایت به اینکه قصد شما اعطای "وکالت تام الاختیار" نبوده و صرفا اعطای وکالت در زمینه ملک را قصد کرده اید لذا در صورت اثبات میتوانید عقد مربوط را بکل باطل نمایید( آثار فسخ و بطلان عقد متفاوت است)
موید باشید

با سلام
موکل میتواند در صورتی که وکالت بلاعزل نداده باشد، وکیل را عزل نماید

با ارسال اظهارنامه وکیل را عزل نمائید

سلام چون با توجه به اظهارات خودت وکالتنامه بلاعزل نیست طی شرحی میتوانی به دفتر اسناد رسمی تنظیم کننده وکالتنامه مراتب عزل وکیل را اعلام نمایی