آیا صرف صحبت در مورد مشکلات زندگی با زن شوهر دار جرم محسوب می شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۵۴ #80579

سلام من پرسیده بودم که تو اینستا یه پست گذاشته بودن که منم نظر خودمو کامنت گذاشتم تا اینکه بعدا یه خانومی دایرکت بنده پیام دادن کمی صحبت کردیم و چون من ایشون رو فالو کردم ازشون معذرت خواهی کردم و گفتن که هیچ مشکلی نیست شما که کاری نکردید متوجه شدم که متاهل هستن و بازم عذر خواهی کردم که نمی دونستم شما متاهلید باهم صحبت کردیم البته صحبت های رسمی هیچ حرف جنسی نامربوط و عاطفی رد و بدل نشد اصلا اون خانوم کمی از مشکلات زندگیشون می گفتن و منم هم در جواب بحث اینکه نا امید نباشید مشکلات قابل حله از این دست صحبتها رو زدم کل تایم صحبت ما فکر نکنم بیش از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان برده بود من این سوالم و هم زمان از دو تا سایت مختلف پرسیدم کارشناس شما فرمودن که این حرف رد و بدل کردن ها هیچ مشکلی نداره و خیالتان راحت اما همین سوال رو یه سایت دیگه کارشناسشون گفتن که طبق قانون ۶۳۷ و ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی اگر شاکی خصوصی داشته باشه میتونن شما رو مجرم بدونن سوالم اینه کدوم مطلب درسته من مجرم هستم یا نه؟ این ارتباط کوچیک من که هیچ حرف نامربوطی نبوده رابطه نامشروع محسوب میشه خواهشا راهنمایی کنید؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به عدم اطلاع شما و اینکه با توجه به پیامک ها عدم آگاهی و عدم سونیت شما را نسبت به موضوع جرم نشان می دهد پس جرمی واقع نشده است.

سلام صرف صحبت تنها جرم نیست و البته مجال آن در مورد خلوت با نامحرم جای بحث دارد.

با سلام، صرف صحبت مصداق رابطه نامشروع نیستش که جرم و قابل مجازات باشه

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر جرم محسوب نمی شود .

سلام
صرف صحبت کردن درباره مشکلات زندگی و.... جرم نبوده و قابل مجازات نمی باشد.