صدور گواهی اشتغال به کار از طرف ارگان مربوطه برای این فرد از نظر قانونی؛ آیا جرم محسوب میشه یا از نظر حقوقی میتونه اشکال داشته باشه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۲۷ #80566409

سلام.اگه کسی دانشجوی بورسیه باشه مثلا دانشگاه فرهنگیان باشه ودارای حکم وفیش حقوقی هم باشه واستخدام هم باشه اما هنوز دوران دانشجویی رو کاملا تموم نکرده

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نه جرم است و نه مسئولیت حقوقی در پی خواهد داشت

موضوع نیازمند اخذ توضیحات بیشتر و بررسی ست بطور کلی نمی تواند در خصوص تحقق جرم یا عدم آن در این مورد اظهارنظر کرد.

باسلام
خیر جرم نمیباشد

با سلام
این عمل مسئولیت حقوقی و جرم نمیباشد

دانشجوی بورسیه شاغل محسوب نمیشود و صدور گواهی اشتغال بخدمت حداقل میتوان گفت تخلف اداری است هرچند میتوان به اتهام تحصیل گواهی خلاف واقع نیز مورد پیگرد قرار داد

با سلام خیر جرم نیست و مسئولیت حقوقی هم ندارد.

با سلام
جرم محسوب نمیشود