برگ درخواست داوری در صورتی که گم شده باشد یا مخدوش باشد، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۰ #80566081

برگ درخواست داوری در اتاق تعاون در صورتی که گم شده باشد یا مخدوش باشد میشود عوض شود و درخواست جدید نوشته شود؟

مشاوره حقوقی داوری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر درخواست مجدد نمیتوانید بدهید از اتاق تعاون درخواست کپی مجدد آنرا بنمایید

در این حالت اتاق بازرگانی بایستی پاسخگو باشد و نهایتا می توانید از روی درخواستی که برای خوانده ارسال شده کپی تهیه نمایید

با سلام
طبق قانون داوری در اتاق تعاون یک نسخه از درخواست و ضمائم برای شخص خوانده ارسال میشود در صورت مفقودی خود اتاق باید پاسخگوی آن بوده و در خصوص درخواست مجدد داوری در قانون خلا وجود داشته و اتاق میتواند از خوانده درخواست کند تا کپی آن را ارائه نماید