ما چگونه رفع اثر دستور موقت رو از دادگاه بخواهیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۴۶ #80554279

سلام ، وقت بخیر .
ما یک ملکی داشتیم به خواسته خواهان دادگاه دستور موقت صادر کرده بود الان دادگاه رای بر بیهوده بودن دعوی رو صادر کرده ... سوال بنده این است که الان ما چگونه رفع اثر دستور موقت رو از دادگاه بخواهیم ... متشکرم اگر راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خوب برو به همان شعبه تقاضای بده به رفع دستور موقت ودستورببر برای کلانتری محل

آیا خسارتی هم متوجه شما شده ؟؟؟در هنگام صدور دستور موقت دادگاه دستور تودیع خسارت احتمالی را �میدهد و خواهان مکلف به تودیع آن به حساب دادگستری است چنانچه خسارتی متوجه شما شده با تقدیم دادخواست و مراجعه به شعبه مربوطه نسبت به مطالبه خسارت اقدام و دستور رفع اثر از توقیف ملک مزبور را از شعبه به دریافت و به اداره ثبت مربوطه تقسیم نمایید