آیا امکان فسخ قرارداد ماشین، و پس گرفتن پول وجود دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۲ #80551796

سلام و خسته نباشید
پدرم یه ماشین قول نامه کرده بدون اینکه از نظر فنی چکش کنه ماشینو تحویل گرفته و آورده ۲۴ ساعت از معامله نگذشته، ماشین خراب میشه و موتورش میاد پایین به نمایشگاه ماشین همون موقع اطلاع دادیم، ( از خود نمایشگاه دار خریده) گفتیم میخاییم قراردادو فسخ کنیم منتها میگن ماشینو سالم بردین اما ما میگیم ۲۴ ساعت نگذشته، این اتفاق افتاده ما شکایت کردیم.
میخواستم ببینم به نظر شما قرارداد فسخ میشه پولمونو برگردونه یا نه؟
کار دیگه ایم باید انجام بدیم یا نه؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدون ملاحظه قرارداد نمیشه نظرداد

سلام به استناد خیار عیب می توانید دادخواست فسخ معامله و استرداد مبیع مطرح نمایید . ضمنا خیار عیب از تاریخ علم به آن فوری است .

امکان فسخ قرارداد و بازگردادن پول وجود دارد
هرچه زودتر اقدام کنید

سلام دوست گرامی

بایستی قرارداد دقیق مطالعه شود ولی معمولا در قولنامه ها می نویسند که خودرو صحیح و سالم تحویل شد و خریدار حق فسخ ندارد ولی بایستی بگویم که شما فرصت زیادی برای فسخ ندارید چون فسخ فوری است.

اگر حق فسخ در قرارداد از طرفین ساقط نشده باشد با جلب نظر کارشناس امکان فسخ است

با سلام وخسته نباشید اگر در قولنامه ذکر شده باشد که اسقاط کافه خیارات بعمل آمده وخودرو را خریدار صحیح وسالم تحویل گرفته است، وشما هم امضا کرده باشید اینکار یعنی فسخ قرارداد وعودت پول شما براحتی امکان پذیر نیست ولی اگر اسقاط کافه خیارات در قرارداد نشده باشد شما می توانید با ارائه دادخواست وبا استفاده از خیار غبن که متوجه شما شده دراین قولنامه وماشین از قبل هم بدلیل معیوب بودن وفروشنده با علم به این قضیه فروخته است معامله را فسخ کنید وپولتان را دریافت دارید.