میتونم ازش شکایت کنم بخاطر اینکه بهم تهمت دزدی زد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۹۰ #80546788

سلام تعمیر کار لوازم خانگی هستم دارای جواز کسب و مغازه برای تعمیر یک ماشین لباسشویی وارد خانه مشتری شدم بهش گفتم لباسشویی شما پمپ تخلیه ابش خراب شد زده برد الکترونیکی رو خراب کرده گفتم پمپ تخلیه اب باید عوض بشه و برد الکترونیکی دستگاه تعمیر بشه مشتری گفت باشه و پمپ رو تعویض کردم در همون روز اول بازدید و برد الکترونیکی رو برای تعمیر به کارگاه انتقال دادم و بعد از چند روز رفتم خونه مشتری که برد الکترونیکی بر روی لباسشویی ببندم مشتری گفت اون پمپ تخلیه خودم سالم بود و الکی تعویضش کردی من رفتم به چند نفر نشون دادم گفتن سالم هست بهش گفتم بله از نظر ظاهری سالم هست ولی موقع کار خراب میشه و وقتی داغ بشه مشتری قبول نکرد و نمیخوهاست پول بده منم بهش گفتم برای اینکه به توافق برسیم برد الکترونیکی که تعمیر کردم باز میکنم میبرم مغازه و شما تشریف ببر اتحادیه شکایت کن و هرچی بازرس گفت من اعتاعت میکنم مشتری لج کرد و در خونه رو روی من قفل کرد و گفت باید مامور نیرو انتظامی بیاد و شروع کرده بود از من بدون اجازه من و یواشکی از من فیلم می گرفت برای اینکه از من سند و مدرک بگیره و منم بهش گفتم تو مرد نیستی اگه مرد بودی منو توی خونت زندانی نمیکردی زنگ بزنی به مامور من مغازه دارم و جواز کسب دارم اونم گفت تو میخوهای برد الکترونکی ماشین لباسشویی منو ببری منم بهش گفتم پول بده نمیبرم من که نمخوهام به دزدم برد الکترونکی ماشین لباسشوییتو بلاخر مامور اومد و به مامور گفت این اقا خیانت در امانت کرده و میخوهاست قطعه لباسشویی منو تعویض کنه و پولشو بگیره منم بهش گفتم داری تهمت میزنی من اگه میخوهاستم اینکارو کنم هیچ وقت توی خونت دستگاتو تعمیر نمیکردمو میبردمش توی مغازه.....

این اقا ایا میتواند از من شکایت کنه بابت اینکه بهش گفتم تو مرد نیستی و اینکه از نظر خودش من داشتم سرش کلا میذاشتم

و اینکه ایا من میتونم ازش شکایت کنم بخاطر اینکه
۱.بهم تعمت دزدی زد
۲.در خونشو بدون هیچ مجوزی روی من بست و مانع خروج من شد در صورتی که من مغازه دارم و جواز کسب دارم
۳.از من فیلم برداری میکرد یواشکی با گوشی موبایل بدون هیچ مجوزی که من اصلا راضی نیستم

اینم بگم که در حضور مامور پمپ خودشو براش نصب کردم و بهش گفتم اگه مشکلی برای دستگات پیش اومد به مسولیت خودت هست چون نظر من قطعه روی لباسشویت خراب هست و باید تعویض بشه
بهم کمک کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی افترا
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود شما می توانید شکایت خود را تحت عنوان ممانعت ازحق مطرح نمایید.

فیلم اگر منتشر شود جرم محسوب می شود، شما مرتکب توهین شده اید و ایشان با بستن درب جرم ممانعت از حق رو مرتکب شده است

با احترام در موارد اینچنینی باید مشاوره تلفنی رزو تا نتیجه گیری شود .شما شکایت ممانعت و تهمت کنید

شما می توانید تحت عنوان ممانعت از حق شکایت نمایید

سلام و ارادت
دزدی مسموع نیست ولیکن بابت ممانعت از حق از ایشان شکایت نمایید .

باسلام
خیر نمیتواند(لطفادیدگاه خودراثبت نماییدباتشکر)

درود
افترا یا تهمت زمانی است که شخصی جرمی را نسبت دهد و نتواند ثابت کند و نیاز به اثبات سونیت دارد. شما مرتکب توهین شده اید و طرف مقابل مرتکب ممانعت از حق.