با شکایت مجدد شاکی از بابت چک برگشتی چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۶۵ #80536635

باسلام و احترام شاکی اینجانب در مجتمع قضایی باهنر بابت چک برگشتی شکایت نموده ولیکن اعسار از هزینه دادرسی ایشان از طرف دادگاه پذیرفته نشده است و مجددا در شعبه ۷۹ مجتمع قضایی صدر بعنوان مجهول المکان مجددا از اینجانب شکایت نموده است و دادگاه یک ماهه به من مهلت معرفی اعلام نموده است لذا درخواست مشاوره از عالیجنابان را دارم

مشاوره حقوقی چک
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتیکه شکایت اولیه هنوز در جریان می باشد ، خواهان نمیتواند شکایتی دیگر در هرشعبه ای مطرح نماید و لازم است با لایحه ای به شعبه جدید شماره پرونده شکایت اولیه و اینکه در چه مرحله ایست را شرح دهید تا مختومه گردد.مشاوره دریافت نمایید

سلام هم اقدام کیفری و هم اقدام حقوقی می توان انجام داد

به شعبه رسیدگی کننده مراتب طرح پرونده در شعبه دیگر را اعلام کنید

سلام
اعسار ایشان امری جداگانه است و مسئولیتهای شما باقیست

باسلام
این امکان برای شما وجود دارد که رسیدگی در دادگاه دیگر را به مرجع جدید اعلام نمایید .

با سلام و درود . خود شما مسئول پرداخت مبلغ چک میباشید و ادعای اعسار ایشان منوط به پذیرش دادگاه خواهد بود .

با سلام دارنده چک می تواند همزمان هم اقدام کیفری و هم
اقدام حقوقی نماید .