بدلیل مبتلا کردن بیماری واگیردار میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷۹۷ #80536273

باسلام خانم بنده چند روز مونده با صیغه طلاق با عذچرض پوزش تو هتل که اخرین رابطه را انجام دهیم ولی بعد صیغه و چندماه من مبتلا به زگبل تناسلی شدم که با حرف دکتر و نتیجات که این ویرویس از طریق جنسی میشود من بدبخت مبتلا شدم بهش گفتم برو دکتر و اینکه چرا تو این هشت سال خارش که داشتی نرفتی به من فحش داد که تو مریضی و... الان با ازمایشات و لیزر من خوب شدم الان پسرم پیش اونه ولی میتونم ازش به عنوان مبتلا کردن من به این بیماری و یا با چه عنوانی ازش شکایت کنم یانه بااحترام

مشاوره حقوقی خانواده
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بلی اما مستحضر باشید باید اثبات شود .

اگر قصد و سوءنیت را ثابت کنید قابل پیگیری خواهد بود.

درود
در صورتی که رابطه سببیت به اثبات برسد ایشان محکوم خواهد شد

با سلام . در صورت اثبات این ادعا میتوانید شکایت کنید .

باسلام
اثبات موضوع آسان نیست
سوء نیت مهم است

درود
با توجه به عدم اطلاع ایشان از بیماری و عدم سوء نیت و وجود رابطه زوجیت ، شکایت بی فایده است .

بادرودوسلام چنانچه اثبات شود امکان طرح شکایت موجود می باشد.