با توجه به شرایط پیش آمده احتمال نشست خانه میرود, چطور میتوانیم از دست ایشان شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۷ #80505535

با عرض سلام.
متاسفانه نزدیک به یکسال است که از دیوار همسایه بغل به سمت دیوار ما آب میدهد . چند ماه است که شدت آن بسیار زیاد شده .
خانه دست مستاجر می باشد ، پس از دیدن صاحبخانه چند ماه پیش این موضوع را انتقال دادیم ولی با برخورد بد ایشان روبرو شدیم.
با توجه به شرایط پیش آمده احتمال نشست خانه میرود . چطور میتوانیم از دست ایشان شکایت کنیم تا وضعیت لوله های خانه شان و نشتی را درست کنند.
تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا از شورای حل اختلاف تامین دلیل با ارجاع امر به کارشناس درخواست دهید و سپس با استناد به تامین دلیل دادخواست مطرح بفرمایید