با مشتری که قبلا از طریق شرکت برای وی پروژه انجام داده ام در ارتباط هستم آیا شرکت می تواند از بنده شکایت کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۵ #80485975

بنده در شرکتی مشغول به کار بودم به عنوان برنامه نویس که پروژه ای به بنده دادن که ۰ تا ۱۰۰ این پروژه رو خودم انجام دادم و کامل و با رضایت به مشتری دادم و قراردادم رو با شرکت فسخ کردم و جایی دیگر مشغول به کار شدم که مشتری شرکت به من پیشنهاد کار میده که رد می کنم و به صورت پروژه ای قسمت هایی که می خواد رو براش تغییر میدم و قراردادی بین ما منعقد نمیشه
شرکت الان مدعی هست که شما از مشتری ما استفاده کردی و مشکل حقوق داری و ازت شکایت می کنیم این آیا درسته؟ می تونه شکایت کنه؟ در صورت شکایت چه مدارک و اسنادی نیاز داره؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدشکایت این افراد از شما ابل پیگیری نیست .

اگر شما با شرکت هیچ رابطه ای نداشته باشید شکایت این افراد از شما بی معنا می باشد و قابل بررسی نیست

وقتی رابطه حقوقی بین شما و شرکت وجود ندارد ، شکایت وی معنا ندارد.

خیر زمانی که شما قرارداد خود را با شرکت فسخ کرده باشید هیچ تعهدی ما بین شما و شرکت وجود ندارد که بر اساس آن علیه شما طرح دعوی نمایند لذا شکایت ایشان فاقد توجیه قانونیست