بعد از گذشت سه سال میتونن پیگیری قضایی کنن؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۸۸ #80456321

سلام
چند فقره چک سال ۹۴ و ۹۵ برگشت خورده و دارندگان چک هیچ شکایتی نکرده اند

مشاوره حقوقی چک
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حقوقی می توانند اقدام ب شکایت کنند

شکایت کیفری نمی توانند انجام دهند ، در خصوص مطالبه وجه چک تا پنج سال فرصت برای اقامه دعوای حقوقی و مطالبه خسارت تاخیر از زمان سر رسید چک دارند .

با سلام
در خصوص شکایت کیفری،امکان از بین رفته است
در خصوص شکایت حقوقی میتوانند اقدام نمایند

باسلام،شکایت کیفری قطعا نمی توانند بکنند به دلیل گذشت زمان،ولی دعوی حقوقی بستگی به زمان در این مورد رو نداره و میتوانند مطالبه وجه کنند

با سلام و احترام
جنبه کیفری ساقط شده ولی از نظر حقوقی میتوانند اقدام کنند.

سلام.طرح دعوی کیفری امکانپذیر نمی باشد ولی طرح دعوی حقوقی امکانپذیر است.

سلام
بله می توان دعوی حقوقی علیه شما به عنوان صادرکننده چک اقامه و مسئولان را از شما مطالبه نمایند