قصد انجام شکایت در دیوان عدالت اداری را دارم تا درباره ابطال این تعهد نامه محضری تصمیم گیری نماید چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۴۴ #80440571

با سلام اینجانب با استفاده از سهمیه بومی مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان در آزمون سراسری سال ۱۳۹۳ در مقطع کارشناسی رشته اعضای مصنوعی و وسایل کمکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پذیرفته شده ام.
با توجه به سهمیه استفاده شده متعهد شدم به مدت هشت سال در مناطق مورد نیاز دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خدمت نمایم.
لذا بلافاصله پس از فارغ التحصیلی و اتمام خدمت سربازی و بر اساس تعهد داده شده خود را جهت اجرای تعهدات به دانشگاه علوم پزشکی زاهدان معرفی نمودم دانشگاه علوم پزشکی زاهدان پس از انجام بررسی های لازم نامه عدم نیاز به وجود خدمتی برای اینجانب صادر نمود ضمنا منابع انسانی وزارت بهداشت نیز از جذب این جانب در مناطق مورد نیاز وزارت بهداشت امتناع نمود.
اکنون وزارت بهداشت اینجانب را مکلف به انجام خدمت به مدت یک برابر تحصیل در مراکز خصوصی و خیریه منطقه مورد تعهد نموده است.
با توجه به اینکه مراکز خصوصی از جذب این جانب خودداری می‌کنند و با توجه به اینکه اینجانب سرمایه ای جهت احداث مرکز خصوصی ندارم لذا انجام تکلیف مقرر شده برای اینجانب مقدور نمی باشد ضمنا ادامه تحصیل این جانب منوط به انجام چهار سال خدمت(یک برابر مدت تحصیل) در بخش خصوصی منطقه مورد تعهد و یا مناطق هم طراز می باشد لذا با توجه به اینکه در بخش خصوصی امکان جذب وجود ندارد این تکلیف وزارت بهداشت زمانی برای آغاز ندارد بنابراین پایانی برای آن متصور نیست و با توجه به ممنوعیت تحصیل تا زمانی که تعهدنامه وجود دارد، این تکلیف وزارت بهداشت باعث خانه نشینی و به نوعی پوچی برای من شده است لذا قصد انجام شکایت در دیوان عدالت اداری را دارم تا درباره ابطال این تعهد نامه محضری تصمیم گیری نماید ممنون میشم راهنمایی کنید که از چه مواد و قوانینی در نوشتن دادخواست استفاده کنم.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موظف به پایبندی به تعهدات خود هستید.

باسلام
به تعهد خود باید پایبند باشید

سلام می بایست به تعهد خود پایبند باشید

امکان ابطال تعهدنامه در دیوان عدالت اداری میسر نیست.

با سلام ، می بایست به تعهد عمل شود مگر آنکه فقدان شرایط انعقاد مانند فقدان قصد ، اکراه و... اثبات گردد که کار دشواری است .

با احترام باید به تعهد خود پایبند باشید

سلام
اقدام به شکایت در دیوان عدالت کنید