اگر مرد نخواد طلاق بده چه میشود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۲۴ #80423368

سلام
شوهر من خیلی مذهبی بود و رسم داشتن مهریه رو از اول پرداخت کنن مهریه من ۲۰۰ میلیون تومن بود که دریافت کردم
ولی جهزیه نبردم بعد از پنج سال زندگی این مذهبی بودنش اذیتم میکنه بارها و بارها هم به صورت صیغه ای ازش خیانت دیدم ولی نمیتونم هیچ کدوم رو اثبات کنم
برای طلاق میگه ۵۰۰ میلیون بده تا طلاقت بدم
ینی من اگر حتی اون ۲۰۰ میلیون رو هم پس بدم بازم باید اجازه مرد باشه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه حق طلاق بامرد هستش شما باید عسروحرج خودرا اثبات نمایید

سلام
با توجه به اینکه طلاق حق مرد است زن یا بایدیکی شروط ۱۲گانه ضمن عقد ازدواج را در دادگاه ثابت کند و یا عسر وحرج خود را اثبات کند و یا اینکه وکالت در طلاق داشته باشد.موفق باشید

سلام.حق طلاق با مرد است و اگر تمایلی به زندگی ندارید میتوانید زندگی نکنید.

با سلام . مذهبی بودن با خیانت در تضاد است . درصورتیکه نمی توانید خیانت ایشان را ثابت کنید ولی م یتوانید مهریه را به ایشان برگردانید اقدام به طلاق خلع نمایید و عسروحرج تان را به دلیل رفتار زوج ملاک قراردهید .

حق طلاق با شوهرتان است شما هیچ مشگلی ندارید
مواظب زندگیت باش

بله حق طلاق با مرد می باشد.

با سلام
حق طلاق با مرد است . برای وقوع آن یا باید رضایت ایشان جلب شود و یا موجبات عسرو حرج خود را ثابت نمایید که بتوانید مستقلا تقاضای طلاق نمایید .