آیا زوجه میتواند اجناس خریداری شده توسط زوج را در استرداد جهیزیه بگیرد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۰۰ #80421580

با سلام
بخشی از وسایل جهیزیه همچون یخچال و ... را زوج تهیه کرده ولی زوجه آنها را در لیست سیاهه وارد کرده و زوج آن را امضاء کرده است. با توجه به اینکه شهودی وجود دارند که از خرید این اجناس توسط زوج و عدم هبه آن مطلع هستند، آیا زوجه میتواند در زمان استرداد جهیزیه این اجناس را بازپس بگیرد؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله زوج با اثبات اینکه خودش خریداری کرده است می تواند مسترد نمایید.

باعنایت به اینکه درسیاهه موجوداست بعید است ولی به استناد فاکتور می تواند اثبات نماید

درود بر شما
در صورت اثبات مالکیت زوج نسبت به اقلام مذکور قابل باز پس گیری از ناحیه وی میباشد

سلام در صورت اثبات موضوع زوجه حقی نسبت به اموال نخواهد داشت
اما باید مدارک معتبر در این خصوص موجود باشد

با سلام
در صورت اثبات زوج امکان استرداد داره.یعنی زوج باید ادله اثباتی قوی ارائه کنه

چون زوج لیست اقلام را امضا کرده باز پس گرفتن ان امکان ندارد مگر اینکه با دادن دادخواست و مدارک معتبر اثبات کند که این وسایل برای اوست از طریق فاکتور و شهادت شهود

چون زوج سیاهه را امضا کرده و این اموال هم داخل سیاهه نوشته شده زوجه می‌تواند بعنوان جهیزیه مسترد کند و اگر زوج ادعایی برخلاف آن را دارد باید اثبات کند