آیا درخواست طلاق رجعی توام با عدم تمکین عام میشود یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۲ #80415440

من بازنم خیلی مشکل دارم و از ازاطلاعات سایت متوجه شدم تمکین عام نمیکنه؟
فکر کنم به احتمال زیاد اختلال روانی هم داره.
خودش اصلا راضی نیست و تهدیدم میکنه منم بردمش خونه باباش که یه موقع کار دستم نده.
بهترین راهکار برای طلاق ایشون چگونه است؟
آیا از دادگاه هم بخوام به پزشک قانونی هم بفرستنش واسه روانش؟
یه ترسم دارم که شکایت کیفری نفقه هم کند از من؟
ممنون

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دوست گرامی مرد حق طلاق دادن زوجه خویش را با پرداخت حق و حقوق مالی وی دارد در صورتی که تمایل به طلاق دارید میتوانیددادخواست طلاق دهید و در مورد نفقه.نباید ایشان را از منزل بیرون میکردید. زوجه در مورد تر ک انفاق میتواند شکایت کند

سلام
چنانچه نفقه ایشان را پرداخت میکنید نگران چیزی نباشید در غیر اینصورت زمانی نمیتوانند علیه شما شکایت نمایند کهحکم عدم تمکین را دریافت کرده باشید
در خصوص شکایت نیز می توانید به استناد عدم تمکین و عدم رعایت حسن رفتار و معاشرت به واسطه اختلال روانی که منتهی به عسروحر شده تقاضای طلاق نموده و درخواست ارجاع امر به روانشناس یا پزشکی قانونی را دهید
انچه مسلم ان است که باید مهریه یشان را پرداخت نمایید و در صورتی که تمام بند های عقدنامه را امضا کرده اید اموال و دارایی که بعد از عقد کسب کرده اید نیز نصف می شود