چطور قولنامه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۰ #80387964

سلام میخوام یک زمین بی سند در کلاردشت بخریم چطور قولنامه کنم تو این منطقه بیشتر زمینها سند نداره میترسم کلاه برداری باشه

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهترین راه استعلام محلی از مردم منطقه و ( شورا یا دهیاری ) از صحت و سقم ملک مذبور است
و نیز در مبایعه نامه قید شود در صورتی که در آینده شخصی بابت این زمین ادعایی داشته باشد فروشنده موظف و مسول به پاسخگویی میباشد و خریدار میتواند قیمت زمین را به ورز از فروشنده اخذ نماید
و ضمنا حد اقل دو نفر شاهد زیر مبایعه نامه را امضا و اثر انگشت بزنند .

تمام ایادی قبل رو پیگیری کنید که ببینید به مالک اصلی که نسق به نام ایشان است منتهی میشود و در صورت وجود این مراحل اقدام به خرید کنید و در مبایعه نامه هم شرط اینکه چنانچه مستحق للغیر باشد خسارت به میزان چند برابر زمین را فروشند باید پرداخت کند را نیز لحاظ کنید .در صورت ضرورت این نوع معامله دردسر دار را انجام دهید وگرنه انجام ندهید بهتر است

تنها راه این است که تحقیقات کامل محلی را به عمل آورده و پس از اطمینان از صحت و سقم مالکیت فروشنده بیع نامه کامل و دقیقی با رعایت تمام جوانب حقوقی تنظیم و امضاء کنید و به تایید شورای اسلامی محل نیز برسانید تا ممهور به مهر شورا گردد .