چگونه به رای بدوی تعدیل در اقساط مهریه، اعتراض بزنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴,۴۸۵ #80381107

سلام
بنده بیکارم و زنم دردوره عقد و از حق حبس استفاده کرده و نفقه هم میدهم و وام ازدواج خودم و همسرم راپرداخت میکنم و خرج یومیه خودم هم باید بدم.در خواست تعدیل در اقساط مهریه کردم و قاضی نپذیرفت،به خدا بیکارم.
چطور به رای بدوی اعتراض بزنم تا قاضی تجدید نظر لااقل حرفم را باور کنه و رای قاضی بدوی رو نقض کنه؟
رای قاضی بدوی به شرح ذیل است:
در خصوص دادخواست خواهان آقای...فرزند...به طرفیت خوانده خانم...به خواسته تعدیل و تقسیط مهریه به شرح دادخواست تقدیمی دادگاه پس از استماع اظهارات طرفین وباتوجه به ایتنکه حکم صادر مذکور در تاریخ ۱۳۹۸/۲/۲۳می باشدونوع شغل خواهان ومخالفت مستدل قاضی مشاور خانواده با موضوع دعوی خواهان وعدم احراز تغییر در شرایطی که توسط دادگاه در خصوص اعسار خواهان رای صادر نمودند ، با درخواست تعدیل خواهان موافقت نمی نمایند وبا استناد به مواد ۶و۷و۸و۱۱و۱۳و۱۴قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی مصوب ۱۳۹۳ حکم بر بطلان دعوی خواهان را صادر واعلام می دارد رای صادره ظرف ۲۰روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی دردادگاه تجدید نظر استان خوزستان خواهد بود.

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز برای اینکه بهتر بتوان شما را راهنمایی کرد لطف کنید همین طور که متن رای را به ما نشان دادید دفاعیه خود و لایحه ای که نوشته بودیدرا نیز به ما نشان دهید تا بتوانیم کمکتان کنیم
موفق باشید

درتجدیدنظر خواهی به بیکاری خود استناد کنید .یعنی تغییردروضعیت مالی شما

ظاهرا برای باردوم تعدیل زدید و دادگاه گفته تغییری در وضعیت مالی شما حاصل نشده . لذا تعدیل رانپذیرفته
بااین کیفیت رای صادره صحیح است

سلام . درخواست تعدیل زمانی قابل پذیرش است که تغییر فاحش و ملموس در تورم و میزان بدهی و درامد صورت گرفته باشد . اگر مهریه خانم شما سکه است با توجه به کاهش قیمت سکه چنان چه در میزان درامد و بدهی های شما تغییری ایجاد نشده باشد ممکن است در دادگاه تجدید نظر نیز این حکم تایید گردد .