اون احضارنامه تمکین چی میشه؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۰۸ #80366191

بهار،من حدود دوهفته میشه منزل شوهرم را ترک کردم و مقداری طلا باخودم اوردم و فاکتوراش بنام شوهرم بود فروختم باهاش خونه اجاره کردم وشوهرم احضار نامه عدم تمکین زده وسرقت اموال ولی بعدش رااضی شد ک طلاق توافقی بگیریم ویک جلسه مشاوره هم رفتیم میخاستم بدونم اون احضارنامه تمکین چی میشه وسرقت ک گفته تو دادگاه مطرح میشه و میتونه طلای که بردم ثابت کنه وخونه ایی که اجاره کردم تو طلاق توافقی توقیف کنه ؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درپاسخ شما خواهر محترمه اطهار نامه جهت کسب دلیل در محکمه قصا است بنا به اقرارخودتطلاهایی که همراه خود اوردی فاکتورش بنام شوهرت است که ثابت میشود شوهرت مالک طلق طلاهاست برگرد بسر زندگیت بر گرد با توافق وعیر توافق زندگی خود را ازهم نباش بزار هنر زندگی خوب داشته باشید زندگی که با هزاران مشقت وسختی تشکیل دادید از هم نپاشید موفق باشی

سلام بنا به اقرارخودتان طلاهای که با خودت اوردی مال شوهرت میباشد درنتیجه شرعا شوهرت مالک طلاههاهست منزلیکه اجاره کردی باید با رصایت شوهرت باشد اطهار نامه که ارسال نموده حهت تعین تکلیف زندکیتان است سعی کن ازهم نپاشید بر گردبرو سر زندگی خود اختلافتان جزییاست مواطب زندگیت باش هنر زندگی داشته باس

باسلام
سرقت در اینخصوص منتفی است و رجوع از هبه وقتی عین موهوبه به فروش رفته وجاهت قانونی ندارد در ضمن اظهارنامه یک نوع تذکر رسمی به طرف مقابل برای ایفای خواسته قبل از طرح دعواست که حقی ایجاد نمی‌کند درموردمنزل هم توافق کنید

جهت طلاق توافقی شرط کنید که کلیه پرونده ها مختومه شود.

سرقت در اینخصوص منتفیست و رجوع از هبه وقتی عین موهوبه ب فروش رفته وجاهت قانونی ندارد در ضمن اظهارنامه یک نوع تذکر ب طرف مقابل برای ایفای خواسته قبل از طرح دعواست ک حقی ایجاد نمی‌کند

اظهارنامه طرح خواسته و نوعی اعلام قبل از اقدام دادگاهی است.
اصولا مابین زوجین بردن وسایل و ... سرقت تلقی نمی گردد اگر هبه شده است با فروش آن رجوع از آن منتفی است

با سلام اظهارنامه مقدمه طرح دعواست و جنبه اعلامی دارد در رابطه با سرقت اگر‌ ثابت شود و اگر همسرتان با شما توافق نکنند مجازات خودش را وفق قانون دارد.