همسرم خانه را ترک کرده و از بنده شکایت کرده است،چه کار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۸ #80351572

سلام
من چند ساله ازدواج کردم توی این چند سال کلی دعوا داشتیم. خانمم به شدت بددهن و بی ادب هست ولی من غیر از چند کلمه دیگه حرفی بهش نزدم. چند بار حرف زشت بهم زده که منم با سیلی زدمش. الان قهر کرده رفته ازم شکایت کرده به جرمهای زیر:
ضرب و شتم
به سختی دادن نفقه.
ارتباط کلامی با نامحرم.
به هیچ وجه هم راضی نمیشه بیاد سر زندگی
الان من چه کار کنم؟؟ چه راه کاری هست؟
من می خوام اون برگرده سر خونه زندگی ولی خونواده اش نمی زارن. من باید چکار کنم؟ آیا می تونم حکم عدم تمکین بگیرم با این شرایط،باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازطرفی گفتید بخاطر اخلاق خانمتون کلی دعوا داشتید ازطرفی می گویید میخوام برگرده .
اگر واقعاقصد زندگی دارید بامراجعه به منزل پدرشان مشکل را حل کنید و باخوشی زندگی کنید . والا دادن حکم تمکین فقط رقع تکلیف است و هیچ نتیجه ای جز تحریک و لجبازی همسرتون ندارد

با سلام
درخصوص ضرب وشتم و نفقه و رابطه نامشروع وی باید آنها را ثابت کند ولی شما میتوانید ابتدا با ارسال اظهارنامه خواهان تمکین وی شوید درصورت عدم تمکین دادخواست الزام به تمکین را مطرح کنید

سلام دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید .

ضرب و شتم
به سختی دادن نفقه.
ارتباط کلامی با نامحرم.
به هیچ وجه هم راضی نمیشه بیاد سر زندگی
الان من چه کار کنم؟؟ چه راه کاری هست؟
من می خوام اون برگرده سر خونه زندگی ولی خونواده اش نمی زارن. من باید چکار کنم؟ آیا می تونم حکم عدم تمکین بگیرم با این شرایط،باید چکار کنم؟

با سلام و عرض ادب اولا در مورد ضرب و شتم اگر ایشان بتواند اثبات کند می تواند دیه بگیرد
در مورد نفقه اگر ثابت شود شما نفقه نمی دهید جرم است و مجازات دارد
در مورد ارتباط بانامحرم بعید است بتواند ارتباط نامشروع شما را ثابت کند
شما می توانید حکم تمکین بگیرید و ایشان مجبور به حضور در منزل شما می شود
مگر از قاضی دادگاه حکم بگیرد که در منزل شما امنیت جانی ندارد که شما باید این موضوع را اثبات کند که امنیت جانی دارد