به اجرا گذاشتن یک سفته در دو شعبه، چه نتایجی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۴۸ #80335925

با سلام
سازمان تعاون روستایی ایران در ۲ شعبه مختلف در دادگاه یک سفته را در سال های ۹۱ و ۹۲ به اجرا گذاشت و در یکی از شعبه ها حکم اعسار دریافت کردم که مبلغ ۸۰۰ میلیون تومان به ۱ میلیون تومان در ۱۲۰ قسط ۱ ماهه به مجموع مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان تبدیل شد ولی در شعبه دیگر به این علت که هیچگونه احضاریه ای صادر نشد در جریان دادگاه نبودم و حکم علیه من گرفتن که امسال متوجه شدم و مبلغ بدهی را ۳ میلیارد ۴۰۰ میلیون تومان اعلام شده.
میخواستم بپرسم آیا امکانش هست که این بدهی را از بین برد؟
زیرا قبل از اینکه حکم این بدهی را بگیرن من حکم اعسار را دریافت کردم و امکان یکی کردن ۲ پرونده در شعبه های مختلف و شکایت کردن از سازمان تعاون روستایی ایران هستش؟
لطفا در صورت امکان روندش رو توضیح بدین.
با تشکر

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یکی از مهمترین آثار امر مختومه این است که اقامه دوباره دعوا را پس از صدور حکم و قطعی شدن حکم ممنوع می سازد .
بنابراین ، در صورتی که شخصی اعتراضی نسبت به حکم صادر شده داشته باشد ، باید به طرق قانونی و در مهلت های مقرر ، اقدام به اعتراض نسبت به حکم صادر شده کند .
لذا ، اثر قاعده امر مختومه آن است که دادگاه مجددا وارد رسیدگی ماهوی نمی شود و با صدور قرار رد دعوا ، به آن خاتمه می دهد .

سلام
نمی توان نسبت به یک سفته دو دادخواست داد چنانچه این اقدام منتهی به صدور دو حکم شده است حکم دوم باطل است

سلام
حکم دادگاه اول را ببرید در دادگاه دوم اعاده دادرسی بکنید تا از آن رفع اثر شود