آیا شاکی میتونه توقیفش کنه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۳۲ #80312847

سلام، همسر بنده سال نود فوت کرد، و برادر ایشون با توجه به شرایط روحی ما در روز تدفین، از من بعنوان قیم پسرانم تحت عنوان بدهی هفده هزار یورویی همسرم به ایشون زیر یک برگه امضا گرفت، وسال نودوشش با همون برگه شکایت کرد،و الان دادگاه بعد از یکبار اعتراض حکم به بازپرداخت داده،آیا مبلغ به روز ابلاغ حکم محاسبه میشود یا به زمان فوت همسرم، در ضمن یک قطعه زمین به پسرانم رسیده که آیا شاکی میتونه توقیفش کنه؟در ضمن آیا میتوانم مجددا اعتراض کنم؟چون در زمان امضای برگه بنده قیم فرزندانم نبودم و حدود شش ماه بعد قیومیت فرزندانم بمن رسیده است
با تشکر از پاسخ شما

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت عدم قطعیت اعتراض نمایید

سلام .اصلاح می کنم پیرو پاسخ قبل در صورت عدم قطعیت

سلام .می توانید پس از قطعیت رای اعتراض دهید

باسلام با قطعی نشدن رای، می توانید اعتراض نمایید.

در صورت اثبات بدهی امکان توقیف وجود دارد . برای اظهارنظر دقیق تر باید مدارک و آرای صادره به همراه جزئیات بررسی شود .

درود
به استتاد عدم سمت در آن زمان اعتراض نمایید زمین قابل توقیف می باشد

با سلام،شما در آن زمان سمتی در دعوا نداشتید می توانید از این جهت اگر رای قطعی نشده دفاع کنید.