عدم دریافت حقوق به مدت سه ماه و مغایرت قرارداد با مذاکره قبل از قرارداد را چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۰ #80300

با سلام
من بصورت پاره وقت از بهمن ماه سال گذشته با یک شرکت تا فروردین همکاری داشتم, مذاکره کردم که ماهیانه با ۴.۵ میلیون تومان دریافتی کار کنم.
تا به امروز ۳۰ خرداد, فقط ماه اول ۴.۵ میلیون تومان به من حقوق دادند, و دیگر هیچ دریافتی نداشتم, تا اینکه قراردادی که به من ارائه دادند, مبلغ ۳.۸ میلیون بود که با اعتراض من مواجه شدند, بیمه من را هم رد نکرده اند.
من چگونه می توانم حق و حقوق خود را مطالبه کنم؟
ضمنا حدود ۲۰۰ ساعت اضافه کار نیز دارم.
با تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی. پیشنهاد می کنم برای رفع مشکل با شرکت مذاکره بفرمایید و از طریق گفتگو موضوع را حل و فصل نمایید. مراجعه به اداره کار هم به عنوان راه آخر مناسب است. با توجه به عدم پرداخت بیمه شما در لیست بیمه ابتدا باید رابطه کارگر و کارفرما را به نحوی اثبات بفرمایید. در صورت نداشتن قرارداد طبق عرف محیط کاری و یا حداقل حقوق و مزایا به تشخیص اداره کار به عنوان دستمزد آن هم بعد از احراز رابطه کارگر و کارفرمایی برای شما تعیین خواهد شد.

سلام
شما می توانید به اداره کار محل کار خود مراجعه نمایید و شکایت نمایید و بابت تمام موارد خود شکایت نمایید.

از طریق اداره کار پیگیری کنید

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت گردد بهتر است به اداره کار مراجعه فرمایید .

مخاطب گرامی تمامی موارد یاد شده اعم از حقوق معوقه و بیمه و اضافه کار در هیات تشخیص اداره کار قابل تعقیب خواهد بود.