آیا مهریه به همسرم تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۹۳ #80288721

با سلام من و همسرم حدود یک ماهه با هم عقد کردیم و مهریه همسرم یک حج تمتع عند الاسطتاعه و حدود ۱۹/۵ مثقال طلای عندالمطالبه ست و به بخاطر خواسته های مالی که همسرم از من میخواد و در توان مالی من نیست می خواهیم طلاق بگیرم آیا مهریه به همسرم تعلق میگیره؟ و اینکه من اگه نخوام طلاقش بدم چجوریه ؟؟؟ ممنون میشم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بعد از عقد نکاح مهریه متعلق به زوجه می شود . اگر درخواست طلاق از سوی زوجه باشد، باید حق و حقوق زوچه پرداخت گردد ، لیکن اگر زناشویی اتفاق نیفتاده باشد نیمی از مهریه قابل پرداخت است

با سلام
به مجرد وقوع عقد نکاح مهریه به زن تعلق می گیرد.

سلام باید تمام حق وحقوق زوجه پرداخت گردد

سلام بله تعلق خواهد گرفت در صورت عدم تمایل شما ب طلاق زوجه مکلف ب تمکین خواهد بود و یا برای طلاق باید دلیل محکمه پسند ارائه شود تا طلاق صادر شود

اگر ازاله بکارت صورت نگرفته نیمی از مهریه را می توانند مطالبه کنند

با درود امکان طلاق از طرف زوج وجود دارد و باید تمام حق وحقوق زوجه پرداخت گردد

با سلام و احترام در صورت که تقاضای طلاق از طرف زوج باشد باید تکلیف حقوق مالی زوجه از جمله مهریه روشن شود