صاحب چک بیماری روانی گرفته و در بیمارستان هست الان تکلیف پول من چی میشه؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۴۶ #80284794

با سلام بنده یک چک برگشتی دارم و حکم جلب صاحب چکم هم گرفته ولی صاحب چک بیماری روانی گرفته و در بیمارستان هست الان تکلیف پول من چی میشه و دادگاه چه اقدامی میکنه

مشاوره حقوقی چک
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود نسبت به چک اقدام کرده، اموال ایشان قابل توقیف است

سلام
می توانید نسبت به اموال نامبرده تقاضای تامین نمایید

در صورت داشتن اموال وی می توانید اموال ایشان را برای مطالبه وجه چک توقیف کنید

درود
در صورتی که هنگام صدور محجور نبوده باشند بیماری فعلی ایشان مانع دریافت مبلغ چک از جانب شما نمی شود.

درود
در صورتی که صدور چک‌ در زمان سلامتی روانی ایشان بوده است ، با رعایت تشریفات قانونی قابل وصول می باشد .

بیماری روانی بعداز صدور چگ تاثیری در پرداخت آن ندارد
می توانیدازاموالش وصول کنید

اگر اموالی از او می شناسید می توانید توقیف کنید.