سود دوران مشارکت را فروشنده باید پرداخت نماید یا خریدار؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۴ #80274

با سلام اینجانب در سال ۹۴ اقدام به خرید یک واحد آپارتمان نموده ام و مبلغ وام آن که در قولنامه درج گردیده ۳۵ میلیون تومان بوده و ملک بطور کامل ساخته شده و مستاجر نیز در ان سکونت داشته ولی فروشنده تا الان اقدام به تمدید وام مشارکت نموده و ازین بابت مبلغ ۱۸ میلیون تومان سود دوران مشارکت به این وام تعلق گرفته فروشنده مدعی است که بنده می بایست این مبلغ ۱۸ میلیون تومان را بپردازم در حالی که من آپارتمان را بطور کامل با وام ۳۵ میلیون تومان خریداری نموده ام و در قولنامه نیز به پرداخت سود مشارکت اشاره ای نشده لذا خواهشمند است بفرمایید که ایا اینجانب باید سود دوران مشارکت را پرداخت نمایم یا فروشنده و راهکار احقاق حق اینجانب چگونه است؟

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بستگی به مفاد بیع نامه شما دارد. باید دقیقا متن قرارداد بین شما بررسی گردد.

بااحترام
اگر در قرار مشخص شده باشد طبق ان باید پرداخت شود

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید پاسخ دادن به این سوال به دلیل گذشت سال ها امکان پذیر نمی باشد .

با سلام با توجه به زمان طرح سوال و تورم قیمت مسکن این سوال منتفی شده ولی قبول خرید ملک به ضمیمه وام به منزله تمام سودهای متعلقه به آن میباشد مگر اینکه در قرارداد بیع موارد یاد شده صراحتا تعیین تکلیف شده باشد.