میشه پیش مشاور برگه پر کنیم که حق طلاق را میدهم یا باید محضری باشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۲ #80272412

خانومم هفت ماهه که منزل را ترک کرده و حاضر به ادامه زندگی نیست به مشاوره مراجعه شده و دادخواست الزام به تمکین زدم الان میگه باید حق طلاق را بهم بدی تا برگردم میخواستم ببینم میشه پیش مشاور برگه پر کنیم که حق طلاق را میدهم یا باید محضری باشد و حق طلاق میشه طوری تنظیم بشه که زن نتونه بدون دلیل ازش استفاده ‌کنه

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
منظور از حق طلاق
وکالت طلاق میباشد و هرموقع بخواهند میتوانند به آن استناد نمایند

سلام وقت بخیر

هموطن گرامی در صورت اعطای وکالت طلاق بصورت بلاعزل و به صورت رسمی به همسرتان ، ایشان هر وقت که اراده کند بدون نیاز به حضور شما و برابر مفاد آن امکان اقدام خواهد داشت .

طلاق به وسیله وکالت طلاق زوجه، در واقع همان طلاق توافقی است با این تفاوت که شوهر به جای حضور خودش یا داشتن وکیل مستقیم، در اینجا وکیل مع الواسطه دارد.

پس به عبارت ساده وکالت زن در طلاق یا حق طلاق برای زن به این معنی است که زن از شوهر وکالت دارد در انتخاب وکیل که با حدود اختیارات مندرج در وکالتنامه، دادگاه مراجعه کرده و زوجه را طلاق دهد.

سلام.وکالت برای طلاق باید حتما از طریق دفاتر اسناد رسمی باشد و شرایط خود را در ان منعکس کنید.

سلام
این حق طلاقی که زن‌ها می خواهند از مرد بگیرند در صورتی به راحتی قابل استفاده است که به صورت وکالت بلاعزل در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم گردد و زن بتواند از طرف مرد به دادگاه مراجعه و خود را مطلقه نماید
و چنانچه توافقی دیگری نیز این زمینه بین زوجین تنظیم گردد که مثلا در صورت وقوع فلان اختلافی فلان موضوع زن حق درخواست طلاق داشته باشد در این صورت نیز می‌توانند از طریق دادگاه درخواست طلاق بنماید

اعطاء حق طلاق در قالب عقد وکالت فقط در دفاتر اسناد رسمی ممکن است

سلام این امر باید در دفاتر اسناد رسمی صورت پذیرا که در صوت اعطای وکالت بنوعی دیگر اختیار به زح داده میشه که در هر زمان بخواهد به نیابت از شما وکیل گرفته و بدون اطلاع شما برای طلاق اقدام کند.

منظور از دادن حق طلاق ، اعطای وکالتنامه رسمی مبنی بر تفویض کلیه اقدامات مربوط به طلاق است که باید در دفاتر اسناد رسمی تنظیم گردد .