ایا حیاط در رهن بانک که برای کس دیگری گذاشته ایم و اکنون هر دو فوت کرده اند را میشود آزاد کرد و پول اولیه وام را پرداخت کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۸ #80260604

ایا حیاط در رهن بانک که برای کس دیگری گذاشته ایم و اکنون هر دو (صاحب حیاط و وام گیرنده) فوت کرده اند را میشود از رهن دراوریم و پول اولیه وام را پرداخت کنیم و جریمه ها را ندهیم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
درست است که وام را به شخص داده اند و شخص دیگه ای نیز ضامن شده لیکن از حیث مادی اعتبار پرداخت بواسطه وجود ملک بوده است ملک موجود است از نظر قانونی کسر کردن امکانپذیر نیست لذا میتوانند به عنوان مساعدت و اینکه بصورت یکجا پرداخت میشود پرداختی را کاهش دهند