چطور مالکیت رو اثبات کنیم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۵۵ #80253384

با سلام
مادر بنده در کنار زمین پدرش اقدام به ایجاد اعیانی نموده و زمین اطراف آن را با رضایت پدر خویش محصور با دیوار آجری کرده و به مدت ۴۰ سال از آن بهره برداری نمود
پدر او در زمان خویش مالکیت او در زمین خودش را به رسمیت شناخت اما به دلیل رسوم قدیمی برگه ای به دخترش ارائه ننمود.
اکنون بعد از فوت پدر ورثه وی ادعای مالکیت نسبت به زمین مادر بنده دارند و میگویند مدرکی ندارید که مالک هستید
در این گونه موارد قانون چه تصمیمی میگیرد.
البته ناگفته نماند بنده با قانون اراضی بدون سند اقدام به تهیه سند کردم و سند مالکیت اخذ نمودم.اعدادی از ورثه خود نیز اقدام به دریافت زمین از پدر خود کرده و سند در زمان حیاط پدرشان گرفتند ولی مادر بنده سند نگرفت
دلیل آنها این است که چون شما سند نداری مالک نیستی؟
و پدر ما این زمین را به صورت قرض به شما جهت سکونت داده است؟
ایا ممکن هست؟

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به ادله اثبات دعوی از جمله شهادت استناد کنید .

میتوانید به شهادت شهود استناد کنید.

بااحترام
شما باید از طریق شهادت شهود اثبات نمایید

بادرودوسلام بااستنادبه شهادت شهودوادله دیگر دادخواست اثبات مالکیت تقدیم و تنظیم نمایید.

با احترام با معرفی شهود و سایر مستندات ادعای خود را ثابت نمایید

مستند به شهادت شهود و دیگر ادله دادخواست اثبات مالکیت ارائه بدهید.

با درود با معرفی شهود و دیگر مستندات، اثبات مالکیت قابل اثبات است