با وجود دو فرزند چطور میتوانم از حق مسکن استفاده نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۳ #80233072

سلام

من متولد مشهد و فعلا ساکن تهران هستم، در قباله ازدواج و شروط ضمن عقد انتخاب محل سکونت با من می باشد و به دلایلی تصمیم گرفتم برای زندگی به مشهد برگردم.

با وجود دو فرزند چطور میتوانم در برابر همسرم ازین حق استفاده کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق مسکن امتیازی است که شما ضمن عقدنکاح برای خود قائل شدید .

سلام . وجود یا عدم وجود فرزند تفاوتی ندارد . وقتی حق تعیین مسکن با شماست ، می توانید علیه زوجه دادخواست تهیه مسکن در محل مورد نظر خود مطرح نمایید .

با سلام و عرض ادب با توجه به حقی که در ضمن عقد نکاح شما داده شده است شما حق دارید هر شهری را به عنوان محل سکونت انتخاب کنید و حضور فرزندان به تبع آن در همان شهر خواهد بود مگر آنکه در پروسه جدایی و یا طلاق باشید که در آن صورت تنها در صورتی که حضانت شان با شما باشد می توانید باخود ببریدشان