اگه توان مالی پرداخت ۱۱۴ سکه را نداشته باشم میشه کل مهریه راقسط بندی کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۱۰ #80228

سلام مدتیه با خانمم دعوام شده و چند بار به کتک کاری هم کشیده
خانمم از یه شهر دیگه س و الان میگه یا مهریه مو میگیرم یا باید بریم شهر ما زندگی کنیم
ما سال ۹۵ عقد کردیم و مهریه هم ۱۱۴تا سکه عندالمطالبه س
خواستم ببینم آیا اگه توان مالی پرداخت کامل نقدی نداشته باشم مستقیم میرم زندان یا علیرغم عندالمطالبه بودنش میشه کلشو قسط بندی کرد؟
چون کارمند هستم و میتونم قسط بندی کنم
و اینکه اگه من نخوام طلاق بدم در این شرایط ما چه بهانه ای می تواند برای طلاق داشته باشد که مورد قبول دادگاه باشد
چون حتی اگه قسط بندی هم کنم بازم من تمکین میدم

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که توان پرداخت مهریه را به صورت یکجا ندارید می توانید دادخواست اعسار داده و با اثبات این امر مهریه را به صورت اقساط پرداخت نمایید. همسرتان برای جدایی یا باید یکی از شروط ۱۲گانه ضمن عقد را داشته باشد و آن را اثبات کند و یا اینکه در ازاء بخشش مالی (غالبا مالی که بخشیده می شود مهریه است) به شما و اثبات کراهت و عسر و حرجی که دارد از طریق دادگاه برای طلاق اقدام نماید در غیر از این موارد به جزء توافق با شما نمی تواند برای طلاق اقدام نماید.