آیا به من ارثی میرسد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۲ #80221645

خسته نباشید دوتا سوال داشتم خدمتتون اولی اینکه مادرم سالها پیش فوت کرده و پدر ایشان روزای آخر عمرشونه میخواستم ببینم آیا به من ارثی میرسه یا نه؟ و سوال دوم اینکه وراث مادرم چه کسانی هستند برای سهام عدالت میپرسم

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر ارثی به مادر شما نمی رسد
ورثه مادرتان فرزندان زوج و ابوین هستند.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

سلام
اگر شما خاله و دایی داشته باشید از پدر بزرگ شما هیچ ارثی به شما نمی رسد اما اگر خاله و دایی نداشته باشید ارث پدربزرگ شما به شما می رسد

باسلام
به دلیل فوت مادرتان قبل از پدربزرگ،سهم الارثی از پدربزرگ نمیبرند و بالطبع برای شما هم سهمی نخواهد بود
وراث مادر شما عبارتند از شوهر فرزندان و در صورت زنده بودن پدر و مادرش.