میتونم قانونا از وی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۹۲ #80217214

پسری ۲۸ساله هستم حدود ۶ ماه توسط دوستم با خانومی آشنا شدم و رابطه بسیار جدی و گرمی و داشتیم و به شدت مورد حمایت بنده قرار گرفته از لحاظ احساسی,عاطفی مادی ... الان خواستار جدا شدن است وچون قصد ازدواج بوده بنده بهای زیادی دادم تو این رابطه در حال حاضر از چه راهی و با چه عنوانی میتونم اقدام قانونی کنم ؟
بمنظور بازی کردن با احساساتم و همینطور مراودات مالی و اینکه قصد دارم خانوادش متوجه بشن که این مدت مورد حمایت همه جوره یه نفر قرار گرفته

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید وجوه واریزی را مطالبه نمایید

سلام امکان استرداد مبالغ واریزی وجود دارد

امکان استرداد مبالغ واریزی وجود دارد

با سلام
دادخواست استرداد مبالغ پرداخت شده را مطرح کنید

با سلام دادخواست استرداد مبالغ پرداختی را بدهید.

تازمیانیکه عقد ازدواج منعقد و ثبت نشود طرفین هیچ الزام و تعهدی نسبت به یکدیگر ندارند لکن مبالغی که به یکدیگر داده اند حتی اگر هدیه بوده باشد قابل استرداد است .

با سلام و احترام
موضوع احساسات و .... قابل پیگیری نیست . تنها در خصوص وجوه پرداختی امکان درخواست استرداد وجود دارد .