نفقه پرداخت نشده است تقاضای طلاق میشه داد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۴۴ #80210589

اگر زوجه در خانه پدری شوهر پنج سال زندگی کند در صورت اختلاف بین زن مرد یا همان زوجه در مورد مسکن مستقل ش شوهر منزل جدید استیجاری اختیار کند میتواند در مورد پرداخت نفقه یا عسر حجر در زمانی که در خانه پدر شوهر زندگی مینموده ثابت کند خانه مستقل نداشته و در خانه پدر شوهر زندگی میکرده چون خانه مستقل شوهر نداشته یعنی نفقه پرداخت نشده است تقاضای طلاق شوهر نمایید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بااحرازواثبات عدم دریافت نفقه این امکان می باشد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر اثبات کنید نفقه پرداخت نشده بله .

سلام
با اثبات عدم دریافت نفقه امکان پذیر است.

تا زمانی که در زیر یک سقف زندگی کرده اید اماره بر دریافت نفقه است

درود برشما
زندگی مشترک زن و شوهر دال بر پرداخت نفقه است ولکن اگر بتواند عدم پرداخت نفقه را اثبات نماید امکان پذیر می باشد.

با سلام نداشتن مسکن نشانه ی عدم پرداخت نفقه نیست

فقط نداشتن مسکن مستقل به معنای عدم پرداخت نفقه نیست.