بعد از امدن رای دادگاه تجدید نظر میتوانم از ایشون به جرم قسم دروغ شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۶۶ #80207283

با سلام
در جلسه استرداد جهیزیه دادگاه همسر بنده به قران قسم دروغ خورده که دستگاه ظرفشویی رو ایشون خریده و قاضی به ایشون داده در حالی که بنده پرینت و تاییدیه فروشگاه و امضای شهود رو گرفتم و تجدید نظر زدم

جزاش به چه صورته ؟ ممکنه که حبس نره و جزای مالی جایگرین شه ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب اگر اثبات شود که ایشان شهادت دروغ خورده‌اند می توانید شکایت نمایید زیرا شهادت حقوق مجازات کیفری دارد

وقت بخیر
مدرک خرید را ارائه داده و قسم دروغ زوجه مجازات به همراه خواهد داشت

با سلام در هر حال خوردن قسم دروغ مجازات حبس در پی دارد که قابل تبدیل به جزای نقدی است

درود:در صورت اثبات میتوانید اقامه دعوا نمایید،مجازات جای گزین حبس وجود دارد.

در صورت اثبات جرم اتیان سوگند کذب، مجازات، حبس قابل تبدیل به جزای نقدی خواهد بود

با سلام ، ایشان از اصحاب دعوا بوده است

با سلام
در صورت داشتن پرینت و شواهد برای شما ، نتیجه تجدید نظر به نفع شما خواهد بود و شما میتوانید بطرفیت زوجه به جهت اتیان سوگند کذب اقامه دعوی نمایید