مجازات تعزیری چگونه تعیین میشه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۹۱ #80203824

با سلام از کجا با فهمید که مجازات تعزیری شامل کدام درجه بندی مجازات هست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بر اساس حکم صادره از دادگاه و میزان حکم

به ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی رجوع نمایید

تو مواد قانونی پیش بینی شده مثلا به فرض مثال مجازات استفاده اسپری فلفل شش ماه تا دو سال حبس تعزیریه و تو درجه بندی مواد هم نوشته مثلا شش ماه دو سال درجه شش محسوب میشود

از میزان حکمی که صادر شده است این امر قابلیت دریافت را دارد.

با سلام
در ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی درجه مجازات ها نوشته شده طبق رای دادگاه مطابقت دهید.
پیروز باشید

درجه بندی ۸ گانه ومیزان مجازات در قانون مجازات اسلامی آمده همچنین زمانی که رای دادگاه صادر بشود میشه با قانون تطبیق دادو متوجه شد.

درجه برمبنای میزان حبس محکوم تعیین می شود.