ایشون به دنبال اینه که رای غیابی بگیره من باید چی کار کنم؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۴۰۸ #80198453

با سلام
من صنا دارم اما طرف مقابل من دادخواست بدون کد ملی ثبت میکنه و ابلاغیه ایشون در سامانه صنای من نمیاد.
ابلاغیه یک بار اومد خونه بودم با رمز پرونده تونستم باز کنم اما ابلاغیه جدید اگر خونه نباشم و به دستم نرسه باید کجا مراجعه کنم تا از دادخواست طرفم مطلع بشم.

لطفا راهنمایی نمایید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حضورا پیگیری نمایید

حضورا مراجعه فرمائید

درود می بایست شخصا به شعبه مربوطه مراجعه نمایید.

بادرودوسلام حضوری به شعبه مربوطه مراجعه نمایید.

درود
موضوع را به مرجع دریافت کننده دادخواست اطلاع دهید که ثنا دارید.

باسلام
حضورا به شعبه مربوطه مراجعه نمایید.

بااحترام
شما میتوانید در هر صورت واخواهی نمایید