اجرا گذاشتن رای دادگاه چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۷ #80197675

سلام دو روز دیگر بیست روز از تاریخ صدور حکم که به نفع من صادر شده میگذرد .و حکم قطعی میشود خواهش میکنم راهنمایی کنیین که من چه کاری باید انجام دهم جهت اجرای حکم .باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید به اجرای احکام دادگاه مراجعه و درخواست صدور اجراییه کنید

ابتدا از طریق شعبه دادگاه صادرکننده رای تقاضای صدور اجراییه کنید در صورت عدم اجرای رای ، تقاضای تشکیل پرونده اجرایی کنید

پس از صدور رای قطعی با مراجعه به اجرای احکام دادگاه می توانید اجرای حکم را درخواست نمایید

سلام پس از قطعیت حکم با مراجعه به دفتر دادکاه صادر کننده حکم ( دادکاه بدوی ) درخواست اجرا بده