اگر بخواهم اقدام قضایی کنم تحت چه عنوانی باید باشد؟

پرسیده شده
۳۳ پاسخ ۴۱۱ #80170160

سلام بدوستان وکلا. خداقوت.از سازنده ای آپارتمانی خریدم.جهت تعمیرات دستگاه خنک کننده باتوجه به گرمای هوا خواستم به پشت بام مراجعه کنم درب پشت بام بسته بود و امکان نشد. به مدیر مراجعه کردم اظهار داشت کلید نزد سازنده است به ما نمیدهد.و سازنده هم کلید نداد.اگر از استفاده از پشت بام به عنوان احدی از مالکین ممانعت گردد سوالم این است که اولا طبق قانون مدیر ساختمان باید پاسخگو باشد؟
اگر بخواهم اقدام قضایی کنم تحت چه عنوانی باید باشد؟ مدارک لازم جهت شکایت چیست؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی ملکی
۳۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باعنوان ممانعت ازحق شکایت نمایید.

باسلام،به عنوان ممانعت ازحق...برطبق ماده۱۵۹ق.آ.د.م

درود برشما
میتوانید شکایت کنید

باید تحت عنوان ممانعت از حق شکایت نمایید

تحت عنوان ممانعت از حق شکایت کنید

دادخواست حقوقی تحت عنوان ممانعت از حق بدهید اصل سند، کارت ملی،( به همراه استشهادیه از اعضای ساختمان اگه داشته باشین)

با درود..
در اینخصوص تحت عنـوان مزاحمت و ممانعت از حق می توانید شکواییه خود را مطرح نمایید..