آیا متهم قبل از اینکه یک جلسه هم برای رفع اتهام در دادگاه حاضر نشده میتواند وکیل بگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۸ #80158902

درود

از بنده یک عدد گوشی به مبلغ حدودی ۲۳ میلیون سرقت شده و سارقین هم یک زن و شوهر هستند که با استعلام از مخابرات پیدا شدند!

دادگاه یکبار احضاریه برای این اشخاص ارسال کرد ولی در دادگاه حضور پیدا نکردند! برای مرتبه ی دوم دادگاه به این دو شخص تماس گرفته و گفتند میایم! ولی نیامده ند! الان هم حکم جلب این دو نفر صادر شده!

یکی از فامیل های این دزدها با بنده تماس گرفته و مدعی شد اگر گوشی رو تحویل نگیری و رضایت ندی ما وکیل میگیریم و فاکتور جعلی درست میکنیم و دستت به جایی بند نیست!

مشاوره حقوقی سرقت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای گرفتن وکیل منع قانونی وجود ندارد

با سلام
اخذ وکیل در هر شرایطی ممکن میباشد و مانعی بر این امر نخواهد بود
البته اگر سارقین فاکتور جعلی درست کنند باز پای فروشنده گیر خواهد بود و هیچکس برای یک گوشی سرقتی فاکتوری ارایه نمیکند .

با سلام
میتوانند وکیل بگیرند.
ولی اگر مدارک ارائه شده جعلی باشد میتوانید ادعای جعل مطرح کنید

سلام
بله می‌تواند وکیل بگیرن

سلام . بله میتوانند وکیل بگیرند اما فاکتور جعلی و بقیه ی کارها بعید میدونم وکیل انجام بده

بله منعی برای گرفتن وکیل وجود ندارد