آیا با توجه به اینکه سند همچنان بنام پدر بنده هست بعد از پدرم مالیات بر ارث سهم دولت بهنگام انتقال سند باید پرداخت شود یا خیر؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۶ #80154162

با سلام
چند سال پیش زمانی که از کشور خارج میشدم تمام داراییم که با سند رسمی به نام خودم بود را در دفترخانه با سند رسمی به پدرم انتقال دادم
بعد از چند سال پدرم با یک قرارداد هبه نامه که همه برادر و خواهرام و مادر و پدرم امضا کردن بدون سند رسمی توسط هبه نامه به من واگذار کردند
و در هبه نامه هیچ حقی برای خودشون قائل نشدند

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مالیات بر ارث باید پرداخت گردد

با سلام
مالیات بر ارث تعلق میگیرد

طبق قانون برای ارث مالیات تعلق میگیرد و باید پرداخت گردد

بله بعداز فوت باید مالیات برات پرداخت گردد

بله مالیات بر ارث باید پرداخت گردد

بعد از فوت متوفی مالیات بر ارث پرداخت می شود

بله . برای انتقال سند رسمی مالیات قطعا اخذ میگردد . پدر شما میتواند هرگونه حق و حقوق متعلق به خود را به دیگری ببخشد ولی این امر نافی دریافت حقوق و عوارض دولتی و مالیات و .... نیست .