آیا یکی از والدین می تواند مانع دیدار فرزند شود ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۸ #80145

همسرم یک هفته است که بدون اجازه من منزل را ترک کرده و فرزند مشترک را با خود برده است و اجازه ملاقات من و فرزندم را نمی دهد. راه قانونی برای ملاقات من با فرزندم چیست؟ و چگونه می توانم اجازه ندادن ایشان به ملاقات را ثابت کنم. امروز اظهارنامه عدم تمکین را برایشان ارسال کردم

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دادخواست خود رامبنی بر دستور موقت برای دیدن فرزند تنظیم نمایید

برای ملاقات فرزند می توانید دستور موقت گرفته و دادخواستی نیز تحت همین عنوان تقدیم مراجع قضایی نمایید با توجه به اینکه تاکنون حکمی در خصوص ملاقات فرزند صادر نشده است بابت ممانعت همسرتان تاکنون نمی توانید اقدامی نمایید ولیکن با صدور حکم چنانچه باز هم ایشان مانع ملاقات فرزند شوند می توانید نسبت به جلب ایشان اقدام نمایید.