آیا من می تونم بدون هماهنگی همسایه ها کولر واحد خودم رو تو نمای پشتی ساختمان نصب کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۲۳ #80128727

با سلام بنده طبقه دوم یه ساختمان ۵ طبقه (واحد جنوبی) زندگی می کنم که از طبقه سوم به بالا کولر گازی ها تو پشت بام نصب شده ولی کولر گازی طبقه دوم و اپل تو بالکن نصب شده ، با توجه به اینکه فضای تراس کوچک هست و در صورت روشن شدن کولرها بدلیل باد گرمی که تولید میشود تراس غیر قابل استفاده میشه و ضمنا سرویس کار میگه چون تو تراس جریان هوا وجود ندارد امکان سوختن کولرها وجود دارد ، با توجه به موارد بالا آیا من می تونم بدون هماهنگی همسایه ها کولر واحد خودم رو تو نمای پشتی ساختمان نصب کنم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام تراضی کلیه مالکین لازم می باشد.

با درود رضایت همه مالکین لازم است.

سلام رضایت کلیه مالکین نیاز هست.

باسلام و درود
خیر نیاز به کسب اجازه از تمامی مالکین است

با احترام برلی اینکار رضایت همه مالکین ساختمان را باید اخذ نمایید

سلام و ارادت
بایستی رضایت کلیه مالکین را اخذ نمایید .

باید سایر مالکین هم رضایت بدن