تصرف عدوانی حقوقی یا کیفری باید مطرح شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۹ #80115421

اینحانب ملکی را در آبان ماه سال قبل خریداری کردم و تاریخ تحویل ملک ۲ماه بعد از تنظیم مبایعه نامه با کد رهگیری و قولنامه بود اما با توجه به شرایط پیش امده برای فروشنده که ملک توسط شریک فروشنده تصاحب شده است این ملک دارای تقسیم نامه بوده و در تقسیم نامه صاحب ملک فروشنده میباشد اول اینجانب شکایت از فروشنده برای تحویل ندادم ملک به دادگاه ارائه دادم که تاریخ رسیدگی ان برج ۶ میباشد و سوالی که از شما دارم من میتوانم از شریک فروشنده نیز شکایت کنم (تصرف عدوانی کیفری یا حقوقی ) و خسارت از ایشان طلب کنم و چطور میتوانم ثابت کنم این شخص ملک را تصاحب کرده اند و میتوانم درخواست کارشناس دادگستری از دادگاه طلب کنم ممنون

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
حقوقی
ملاک شکایت تصرف ، تصرف سابق است که شما تصرف نداشته اید پس از احراز مالکیت بایستی خلع ید کنید .