بخشش مهریه در قالب قرارداد صلح

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۱۶,۲۲۰ #8011

با سلام
کسی که مهریه اش را در قالب عقد صلح به شوهرش میبخشد آیا میتواند بعد از اینکه مهریه را صلح کرد از تصمیم خود برگردد و مهریه را مطالبه کند ؟
برای مثال در عقد صلحی چنین آمده است : اینجانب خانم الف تمام مهریه خود را در عوض یک شاخه گل که همسرم به من دادند به ایشان صلح نمودم ( دو نفر نیز عقدنامه را امضا کرده اند )

مشاوره حقوقی صلح
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام بخشیدن مهریه به نحو صلح نامه به منظور عوض معوض می باشد و غیرقابل رجوع است.

خیر چنین امکانی وجود ندارد زیرا عقد صلح لازم بوده و رجوع از آن امکان ندارد،بنابر این پس از صلح مهریه امکان مطالبه مجدد وجود ندارد

سلام
پس از صلح دیگر مهریه قابل مطالبه نیست.

درود
عقد صلح عقدلازم است و رجوع از آن ممکن نیست .

خیر امکام رجوع به عقد موصوف نیست

سلام قابل رجوع نمی باشد موفق باشید

خیر ، در عقد صلح امکان رجوع وجود ندارد