در خصوص تصمیم نهایی در خصوص سرقت گردنبند لطفا راهنمایی بفرمایید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۷ #80103851

سلام خسته نباشید
پرونده من سرقت گردنبند بوده که شکایت کردم و سارقم رو دستگیر کردن و پس از چند ماه براش قرار منع تعقیب صادر کردن و پس از اعتراض و ش دلایلی که ارائه دادم قرار منع تعقیب شکسته شده و قرار جالب براش صادر شد حالا پس از چند وقت که پرونده در جریان بود دادگاه برامون تشمیل شد و صحبتهای دو طرف رو قاضی شنید و حالا برای من تصمییم نهایی صادر کرده مبنی بر انتساب بزن مهمونه به متهم غیر محرز تشخیص داده شده خواستم ببینم باید چه کار کنم و معنی این حکم چی هست

مشاوره حقوقی سرقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام دروقت مقرر ظرف مدت ۲۰روز از ابلاغ رای میتوانید دادخواست تجدیدنظر تنظیم و به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

باسلام
منظور جرم انتسابی اثبات نشده است و اگر فرجه قانونی برای اعتراض و تجدید نظر باشد به رای صادره اعتراض نمایید

با سلام
در حال حاضر اگر در مرحله بدوی صادر شده است
تنها راه شما تجدید نظر خواهی از رای است.

با سلام عبارتی که در رای آمده است بدین معنی است که انتساب بزه و جرم عنوان شده از سوی شاکی نسبت به متهم از سوی قاضی احراز نشده است. البته شاکی فرصت دارد تا ادله و مدارک جدیدی برای اثبات و انتساب بزه به متهم ارائه نماید (تجدیدنظر خواهی)

سلام بزرگوار و با عرض معذرت شما خیلی بد و ناقص توضیح دادید و بخاطر اشتباه تایپی و عدم صحیح نوشتن قسمتی از متن رای ، امکان مشاوره مناسب درخصوص سوال تون وجود نداره . دقیقا مشخص نیست چه رایی و با چه مستنداتی صادر شده!