اعتراض به جواب پزشکی قانونی ممکن هست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۵۱ #80099479

سلام و خسته نباشید . بنده طی درگیری از ناحیه کمر دچار ۳ دیسک کمر شدم ۲ تا خفیف و یکی شدید که جواب دکتر مربوطه پزشکی قانونی به این صورت بوده که شکستگی رویت نشد ولی با مراجعه به چند دکتر ارتوپد و تشخیصشان گفتع اند که صحت دارد و مربوط به درگیری میشود و منم درد شدیدی و متحمل شدم الان میخواسم بدونم که چه راهی دارم که با اعتراض و مراجعه مجدد به پزشکی قانونی جواب مثبتی بگیریم و اینک آیا حقیقت دارد دیه دیسک کمر خفیف و شدید و شکستگی مانند سایر اعضا یکسان است؟ممنون میشم بتونید یه راهنمایی روشن کنید . سپاس از سایت خوبتان.‌..

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله ، می توان در مهلت مقرر اعتراض نمود

چنانچه مدارک پزشکی دارید اعتراض کنید.

با سلام
بلی میتونید در فرصت داده شده اعتراض بدید

درود
می توانید در مهلت مقرر اعتراض کنید

درود بر شما ،مستحضر باشید که در مهلت مقرر قابل اعتراض است.

سلام شما می توانید در مهلت مقرر به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید

با درود بله قابل اعتراض است