در صورتی که در صیغه نامه شرط توارث کرده باشند این شرط صحیح و معتبر می باشد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۵۸ #80067782

آیا در صیغه ۹۹ ساله در صورتی که در صیغه نامه قید شده باشد که یک هشتم ارث تعلق میگیرد صحیح است ارث تعلق میگیرد یا فقط مهریه؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، فقط مهریه تعلق می گیرد

بنام خدا،در نکاح موقت زوجین از یک دیگر ارث نمی برند .

سلام در عقد موقت زوجین اصلا از یک دیگر ارث نمی برند .

سلام و درود
خیر در هیچ مورد ارث نمیبرند

با درود فراوان
شرط توارث در عقد موقت باطل است فقط مهریه ای که تعیین شده تعلق میگیرد .

سلام در خصوص بحث ارث پاسخ همکارم صحیح است .در عقد موقت زوجین اصلا از یک دیگر ارث نمی برند .

سلام در عقد موقت اگر مهریه معین نشده باشد عقد باطل است .لذا شرط ضمن آن نیز باطل است .
اما اگر مهریه تعیین شده ، زن هم مستحق مهریه است و هم مستحق سهم الرث .