سوال من اینه که آیا این پسرش که ادعای سهم میکنه میتونه با ارائه شاهد به دادگاه سهمش رو از خونه طلب کنه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۲۱ #80043816

سلام وقتتون بخیر
پدربزرگ من ۶تا فرزندداره ۴دختر ۲ پسر.قبل از فوتش خونش رو بنام ۵تا از فرزندانش میکنه.بعداز فوتش اون فرزندپسرش که ازخونه چیزی به نامش نشده(به این علت که خانواده مخالف ازدواجش بودن و سالها قطع رابطه بود با خانواده) ادعای سهم کرده و گفته درسته بابا چیزی به نامم نکرده ولی اواخر عمرش به من گفته که این خونه برای تو هم هست.ولی خب در اصل فقط حرف هست و هیچ سندی برای اثبات حرفش نداره فقط میگه یکی از خواهر ها هم شاهد هست که پدربزرگم گفته این خونه برای تو هم هست و باید سهم تو که بنام برادر بزرگترت شده دوباره به تو برگرده..

مشاوره حقوقی ارث
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به انتقال سند به۵ نفر در زمان حیات دیگر موضوع سهم داشتن این فرد منتفی است.در سایر اموال می تواند ادعای سهم داشته باشد.

سلام
با توجه به انتقال سند در زمان حیات موضوع ماترک منتفی است

باسلام باتوجه به انتقال سنددرزمان حیات پدربزرگ،موضوع ماترک منتفی می باشددرضمن هر مدعی یا شاکی باید بتواند ادعای خویش را اثبات نمایدوصرف ادعا کافی نیست ولی درخصوص مابقی ماترک سهم الارث را مطالبه کنید

سلام.با توجه به انتقال سند در زمان حیات پدربزرگ دیگر از ماتر ک خارج می گردد.

اگر انتقال بصورت رسمی درقالب عقود اسلامی باشد نمیشود کاری کرد از مابقی ماترک سهم الارث را مطالبه کنید

باسلام باتوجه به انتقال سنددرزمان حیات پدربزرگ،موضوع ماترک منتفی می باشد.

با سلام
در صورت ثابت کردن ادعا بله