آیا دختر ۵ ساله هم بابت مهریه مادرش که فوت شده محکوم می شود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۲۷ #80030023

همسر من یک سال پیش فوت کردند. پدر و مادر آن مرحومه سهم الارث شون رو بابت مهریه همسرم مطالبه کردند. دادگاه خانواده من و دختر ۵ ساله م رو توامان محکوم کرده به پرداخت ۴۵۶ عدد سکه به نفع پدر و مادر همسرم که فوت شده. حتی تو حکم گفته شده سهم الارث من و فرزندم از اموال آن مرحومه توقیف بشه بابت مهریه. آیا توقیف سهم الارث فرزند ۵ ساله من از اموال مادر مرحوم ش. بابت مهریه ای که شرعا و عرفا به عهده من هست. توجیه عقلی و قانونی داره؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در زمان قانونی به رای صادره اعتراض نمایید چون دد مطالبه مهریه از مقدار سهم الارث و اموال زوج توقیف خواهد شد .

برداشت در مورد حکم صادره اشتباه است.
احتمالا در حکم به مورد دیگری رای داده شده است

درود .زمانی که زنی فوت می‌نماید، کلیه‌ی حق و حقوق همچنین مطالبات وی به وراث او خواهد رسید. مهریه صرفا توسط زوج پرداخت میگردد

باسلام،این حکم اشتباه و قابل نقض است و دین شما به همسر مرحومتان که پدر و مادر به میزان سهمشان از مهریه به قائم‌مقامی ایشان از شما مطالبه می کنند به هیچ عنوان ربطی به فرزند شما ندارد.

با سلام
با توجه به اظهارات شما حکم مزبور فاقد توجیه قانونی بوده و قابل نقض می باشد لیکن برای دفاع از حق دخترتون بهتر است با مشاوره حقوقی و یا اخذ وکیل، هرچه سریعتر اقدامات قانونی لازم را جهت جلوگیری از اینکه سهم الارث شما از ماترک آن مرحومه به واسطه وجود دین، صرفا به پدر و مادر متوفی تعلق پیدا نکرده و نسبت سهم فرزند دختر نیز در نظر گرفته شود را انجام دهید.
روحشان قرین رحمت حق

باسلام.صرفا سهم الارث شما و اموال شخصی شما بابت مهریه همسرتون توقیف ومطالبه میشه و حق توقیف سهم الارث فرزندتون را بابت مهریه مادرش رو ندارند.

سلام
سهم الارث فرزند قابل توقیف نیست و پرداخت صرفا از اموال زوج امکان پذیر است